WERKWIJZE

Het eerste consult staat in het teken van een grondig onderzoek om tot een kinesitherapeutische of osteopathische conclusie te komen. Het doel is een zo volledig mogelijk beeld te krijgen over uw probleem. Beschikt u over beeldmateriaal (Echografie, RX, MRI) en andere onderzoeken (EMG, bloedresultate, …) dan kan dit nuttig zijn in de besluitvorming.

Op basis van onze bevindingen bespreken we met u wat de mogelijkheden van onze behandeling kunnen zijn en stellen we samen een korte- en lange termijn behandelplan. De individuele aanpak primeert bij Crescente en de doelstellingen worden voortdurend bijgesteld.

Indien blijkt dat aanvullend onderzoek of ondersteunende therapieën buiten ons vakgebied aangewezen zijn, zullen we dit aangeven. Wij zijn een groot voorstander van een open communicatie naar andere zorgdisciplines toe, een multidisciplinaire aanpak is dikwijls noodzakelijk. Zo werken wij nauw samen met uw huisarts, kinesitherapeut, podoloog, tandarts, psycholoog en andere zorgverleners.